Гункан з креветкою
Гункан з креветкою
Гункан с креветкой
49 грн / 1 шт. 40 гр.
Состав:
Норі
Нори
Рис
Рис
Креветка тигрова
Креветка тигровая
Соєвий соус
Соевый соус
Ікра тобіко червона
Икра тобико красная